Redimmocorp

Rólunk

Bemutatkozás

A cégcsoport 1989 óta aktív résztvevője az ingatlanfejlesztési piacnak. A privatizáció időszakában tulajdonosunk közvetve rész tulajdont szerzett a következő cégekben: 

BARANYA MEGYEI ÉLKER, SIGMA IPARCIKK KERESKEDELMI VÁLLALAT, NASHUA-TEC KFT. (REX ROTARI KIZÁRÓLAGOS KÉPVISELET), TSZ-KER, BÁCSHÚS, MÖBIUS, CSAVARIPARI VÁLLALAT TÖBB ÜZEME.

Tevékenységünk fő irányvonalát napjainkban az ingatlan beruházás, ingatlan bérbeadás illetve üzemeltetés adja. Ez magába foglalja a beruházási terület felkutatását, kiválasztását, szükséges engedélyek beszerzését, a tervek elkészítését, illetve igény szerint a teljes körű kivitelezést is. A projekteket jellemzően az engedélyezés vagy a kivitelezés után értékesítjük, de vannak a mai napig amiket sajátként üzemeltetünk.

Célok

Társaságunk célja, hogy a meglévő ingatlanállomány fejlesztésével értéket teremtsen és hozzájáruljon a hazai ingatlanpiac fejlődéséhez. Terveink között szerepel a jelenlegi, ~4 hektárnyi, közel 60.000m² fejleszthető szintterülettel rendelkező ingatlanvagyon által nyújtott lehetőségek kiaknázása fejlesztés, értékesítés illetve bérbeadás útján.

Referenciák

Ingatlanfejlesztéseink sikerét mutatja a nemzetközi elvárásokat támasztó bérlői lista. A teljesség igénye nélkül: RENO, SPAR, Penny Market, OBI, Kaiser’s, AKZO, AT&T, Sinergon Zrt., MEDIMPEX Zrt, Brendon, DM, RÉGIO JÁTÉK, PLUS, Profi áruházak, Nagykövetségek.

Filózófia

Fejlesztéseinket a kereskedelmi és lakóingatlanok területén szerzett ingatlanpiaci- és befektetői ismereteink alapján nemzetközi és hazai kapcsolatainkat felhasználva hatékonyan szeretnénk megvalósítani, szorosan együttműködve a helyi közösségekkel.