Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /var/www/clients/client23/web69/web/wp-includes/functions.php on line 5788
jogi nyilatkozat – Redimmocorp

Redimmocorp

Jogi nyilatkozat

INFORMÁCIÓK

Az Ön által látogatott www. redimmo.hu honlap ( továbbiakban: Honlap) üzemeltetője a Redimmo Real Estate Development márkanév alatt futó ingatlanfejlesztési projektek értékesítését végző  Redimmocorp Ingatlanfejlesztő Zrt. (röviden: REDIMMOCORP Zrt. székhely: 1138 Budapest, Váci út 168/T., cégjegyzékszáma: email: redimmocorp@redimmo.hu, tel: +36 30 0101 950

A Honlappal kapcsolatos alapvető szabályokat az alábbiakban rögzítjük:

A Honlap vagy bármely – innen közvetlenül elérhető – honlap megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. 

A Honlap vagy bármely – innen közvetlenül elérhető – honlap és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a REDIMMOCORP Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. 

A Honlapon vagy bármely – innen közvetlenül elérhető – honlapon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért a REDIMMOCORP Zrt. felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

A REDIMMOCORP Zrt. tájékoztatja a Honlap látogatóit, hogy a REDIMMOCORP Zrt. a honlap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) szóló Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletén (a továbbiakban: GDPR rendelet) 6. cikk (1) a.) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. A REDIMMOCORP Zrt. kizárólag a Honlap látogatói által rendelkezésére bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával Ön, mint a Honlap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait a REDIMMOCORP Zrt nyilvántartsa és kezelje. Részletes szabályokat a Honlapunkon található „Adatkezelési Tájékoztatóban” találhat.

Az REDIMMOCORP Zrt. az ügyfelei és a honlapot látogatók személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel.

A honlappal kapcsolatos észrevételeit az redimmocorp@redimmo.hu e-mail címre küldheti.