Redimmocorp

Fejlesztési projektek

Tervező: Casa Stúdió

Páfrány Residence

Ez az exkluzív apartmanház Pasarét szívében helyezkedik el, ahol egyszerre élvezhető a páratlan luxus és a zavartalan nyugalom. Az épület földszintjén 2 felső kategóriás iroda került megtervezésre, amelyek a további 5 nagy méretű lakással megegyezően teljes lakókomfortot tudnak biztosítani.  A kényelemről az épületben elhelyezett két lift, a tágas terek, az igényesen kialakított kert és az épület elé megépítésre kerülő 16 hellyel rendelkező mélygarázs gondoskodik

Real Estate

Tihany

Két ingatlanunk szomszédságában tervezzük további egy nyaraló kialakítását a Tihanyi Óvár hegyen. A zavartalan pihenést és a luxus körülményeket a másik két nyaralóhoz hasonlóan garantáljuk.

Tervező: Casa Stúdió – Tervezés alatt

GodHill Residence

Ez a projekt az Istenhegyi út frekventált részén valósul meg, ahol 10 lakás, köztük két örök panorámás penthouse várja újdonsült lakóit. A társasház lokációja kiváló, mivel a lakók élvezhetik a 12. kerület kertvárosi hangulatát, viszont a belváros is gyorsan elérhető távolságra van akár tömegközlekedéssel. A Balatonra vágyók pedig az M7 autópályát autóval 10 perc alatt elérhetik.

Real Estate

Csopaki Klubház, kikötő

Ez a fejlesztésünk közvetlen a Balaton partján, Balatonfüred szomszédságában hivatott megalkotni a nyugalom szigetét exkluzív környezetben. A minden igényt kielégítő, közel 300 m2-es klubházat saját kikötő, kerti pavilon és a teraszon kiépített jacuzzi teszi igazán különlegessé. Tökéletes búvóhely mindenki számára, aki el akar bújni a világ elől és luxus környezetben szeretné kipihenni a mindennapok fáradalmait. Az épület már megépült, lényegében a külső munkálatok vannak már csak hátra.