Redimmocorp

Fejlesztési projektek

Tervezés alatt

Verecke Villák

Festői környezetben, lélegzetelállító panorámával folyik 2 egyedi és különleges építészeti megoldásokat felvonultató luxus villa fejlesztésünk a 2. kerület tetején. Mindkét projekt célja a lehető legexkluzívabb és egyben legprivátabb otthonok kialakítása Budapest városa felett.

Real Estate

Tihany

Két ingatlanunk szomszédságában tervezzük további egy nyaraló kialakítását a Tihanyi Óvár hegyen. A zavartalan pihenést és a luxus körülményeket a másik két nyaralóhoz hasonlóan garantáljuk.

Shopping Mall

Jutas Center

A Jutasi út a város legfontosabb észak-déli közlekedési tengelyévé vált, amely a vasútállomást és a ipari területeket köti össze a városközponttal és a déli lakóterületekkel. A Jutasi út mentén Veszprém lakosságának 40%-a lakik ebben a városrészben, így a tervezési területet a városrész alközpontjának jelölték ki. A kereskedelmi, szolgáltatói és vendéglátási funkciók mellett a szabadidő és sporttevékenységek számára is kifejezetten alkalmas a helyszín, mely az 500 m-en belül található centrumból is könnyen elérhető. 

A terület, melyről festői kilátás nyílik a várra és a városközpontra, egyszerre nyújtja a lakókörnyezet közelségét, a kereskedelmi létesítmények könnyű megközelíthetőségét, valamint a pihenni és kikapcsolódni vágyó emberek számára a természet közelségét és szépségét.

Shopping Mall

Vár üzletház

Somogy fővárosa, Kaposvár 64.000 lakosú, dinamikusan fejlődő város, közel 150.000 fős vonzáskörzettel. A Vár Üzletház a szépen kiépült belváros szélén, a Vár utca – Áchim András utca – Malomárok által határolt területen valósul meg, az egykori vár helyén. A városvezetés tervei között szerepel a Vár utca sétáló utcává való alakítása, valamint a Malomárok környezetének újjáépítése. A terület biztonságos megközelítését szolgálja a tervezett körforgalom és gyalogos felüljáró kiépítése is.

A Vár Üzletház közel 15.000 m2 szintterülettel nyithatja meg kapuit. A komplexumban minden korosztály igényeit kielégítő számos kereskedelmi, illetve szolgáltató egység, valamint rendezvényterem kerül kialakításra. Az üzletházat az igényes elrendezés, a tágas terek és a hangulatos kávézók hivatottak közkedveltté tenni a lakosság körében